ULTIMES NOTICIES

AQUEST ANY 2020 EL NOSTRE CET CUMPLEIX 20 ANYS!

CAP DE SETMANA DEL SOCI CET:

    Assemblea Ordinaria de Socis 2020 i Calçotada

Podeu descarregar les fotos i tracks de les excursions en el BLOG del Club. Aquí teniu una petita guia per consultar el blog del CET.


 

20 ANYS DEL CET

AQUEST ANY 2020 EL NOSTRE CET CUMPLEIX 20 ANYS!
 
El proper 12 d’octubre del 2020, el nostre club excursionista fa 20 anys i per celebrar-ho, al setembre hi haurà una exposició sobre els 20 anys del CET a la Unió de Teià del 4 al 20 de setembre, amb el muntatge artístic de l’Irma Oliva. Pels continguts, us necessitem a tots, ja el CET som tots els seus socis! Tots els que vulgueu participar en la seva organització, escriviu a teiaclubcet@hotmail.es i us contactarem.
 
Les ressenyes, fotos i vídeos d’aquets anys d’activitats del CET els hem estat recopilant i els podeu trobar a la nostra web, en el BLOG, organitzat per seccions i per sortides (277 sortides de senderisme fins el 2019) i grans esdeveniments organitzats pel CET.
 
Les sortides actuals estan a: http://cetclubexcursionistateia.blogspot.com/
Les sortides històriques (actualment les estem pujant) les trobereu a: http://cetclubexcursionistateia.blogspot.com/p/his.html
 
Per aquesta celebració hem renovat el logo del CET, que vàreu votar i el escollit amb aproximadament el 80% dels vots és el que trobareu en la capçalera de la pàgina inicial i en les nostres properes comunicacions:
 
Data activitat: 
Dimarts, 1 Setembre, 2020 (Tot el dia) a Dimecres, 30 Setembre, 2020 (Tot el dia)

Calendari 2020

PER DESCARREGAR EL CALENDARI CLIQUEU LA IMATGE

Entitats col·laboradores del CET