ÚLTIMES NOTÍCIES

EL CET PRESENT A LA 1a PROVA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BTT. ORIOL MAS 6é.
LES FOTOGRAFIES GUANYADORES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA ES PODEN VEURE AQUÍ.
 

L'ANY 2020 EL NOSTRE CET VA COMPLIR 20 ANYS!

PUBLICAT A YOUTUBE EL VIDEO DE LA EXPOSICIÓ 20 ANYS DEL CET

Podeu descarregar les fotos i tracks de les excursions en el BLOG del Club. Aquí teniu una petita guia per consultar el blog del CET.

      


 

Dissabte 16 de juny de 2018 Setcases-Camprodon

Secció: 

Dissabte 16 de juny de 2018 Setcases-Camprodon «llarga»

Camprodon-Llanars-La Roca-Camprodon «curta»

Punt de trobada. Rotonda Passeig de la Riera de Teià.  6,30h Itinerari autocar. Teià – Setcases  distancia 135 km. Temps 2.00 h. Nivell 1er. Dificultat mitjana. Distancia 16.100 km. Desnivell acumulat 663 m. pujada i 985 m. baixada Temps 5.30 h. Nivell 2n. Dificultat baixa. Distancia 9,200 Desnivell acumulat. 150 m. Temps  4,00 h. Descripció de l’excursió:

Nivell 1er. Arribarem a Setcases (1270 m) sobre les 8,30 hores, esmorzarem tots plegats, seguidament començarem a caminar pel GR11 al costat del Torrent Fosc, anirem pujant fins arribar a la Jaça de Baix d’en Rafael Roca (1630 m), creuarem el Torrent Fosc i anirem planejant, sempre seguint el GR. Anirem pujant fins arribar a Pla de Bigues (1870 m) i una mica mes endavant passarem pel punt més alt del nostre recorregut (1895 m,Km 4,400).Començarem la baixada passant per Coll de Lliens (1864m), collada de Fembra Morta (1727m) i Puig Moscos (1739m). Aquí deixarem el GR ( Km 8,700) seguint per la carena, anirem baixant tot trobant el Puig de Sant Joan (1648m), Coll Sobirà ,Feixas den Torralles, Pla de Camparols (1465m,Km12,200) Deixarem la carena i girarem a l’esquerra per anar a trobar l’Oratori de l’Ascensió (1336m) anirem baixant  fins  arribar a la Masia de les Fonts (1169 alt)  després de una suau  pujadeta arribarem a un camí asfaltat que va baixant suaument fins la Masia de La Campa (1000 alt), i al nostre destí, la Font Nova de Camprodon.

 Nivell 2º. Després d’esmorzar junts amb els del 1er nivell, l’autocar ens portarà a Camprodon on començarà la caminada des de la Font Nova, passarem pel mig del poble per anar a buscar el camí que va a Espinalba, per pista de terra i asfalt arribarem a Llanars on trobarem la Font del Moli, agafarem la pista asfaltada direcció  La Roca, a mig camí trobem la Font de la Mare de Deu del Reim passarem la passera i després d’ una curta i forta pujada arribarem al poble de La Roca, visitarem el poble i baixarem per un camí diferent que ens dura fins la passera que em passat anteriorment,  desfarem un tros de camí de pujada i, al arribar a Llanars, travessarem per uns camps tot seguint senyals grogues de «petit recorregut» que ens portaran a un corriol ombrívol, passarem per una passera metàl·lica  per evitar una riera, creuarem una pista asfaltada, tornarem a passar per un altre passera, arribant a Camprodon per la Font de La Forcara, tornarem a travessar el poble per arribar el punt de sortida «Font Nova».                                                                                      

14.30 h. Final del recorregut 1 i 2 nivell. 15.00 h. Dinar en el Restaurant Casa de Colònies Torre del Coll, 17.15 h. viatge de tornada a Teià. 19.15 h. arribada aproximada a Teià.

 Si teniu dubtes consulteu els responsables de cada nivell. Un nivell no adequat pot ser negatiu per la persona i pel conjunt del grup.

Notes.  Cal portar esmorzar, aigua, calçat (treking) i roba adequada al temps i la pluja. Per participar a l’excursió, cal tenir la llicencia vigent de la FEEC.    

Per inscripcions a:   https://www.inscripcions.cat/senderismejuny2018/formulari_inscripcio

En cas d’alguna incidència en la inscripció, podeu dirigir-vos a cetsenderisme@gmail.com                          

Preu de l’excursió. 35 €. No socis +5€                                                                                                                                                  

Data màxima d’inscripció 11 – 06 -2018. Es prega inscriure’s dins del termini indicat.                                                                      

Es prega puntualitat.

 

Data activitat: 
Dissabte, 16 Juny, 2018 (Tot el dia)

CALENDARI 2021

 

ACTIVITATS PREVISTES 2021

CLIQUEU EN EL CALENDARI D'ACTIVITATS PER DESCARREGAR-VOS UNA CÒPIA.

Entitats col·laboradores del CET