ÚLTIMES NOTÍCIES

FINALITZAT EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE FOTOGRAFIES AL CONCURS 2021. ELS SOCIS PODEU VOTAR DEL 20 AL 27 DE FEBRER PER CORREU ELECTRÒNIC A: teiaclubcet@hotmail.es, INDICANT 2 FOTOGRAFIES PER CATEGORIA.  
LES FOTOGRAFIES PRESENTADES AL CONCURS ES PODEN VEURE AQUÍ.
ELS GUANYADORS ES PROCLAMARAN A L'ASSEMBLEA DEL DIA 27. 
 

L'ANY 2020 EL NOSTRE CET VA COMPLIR 20 ANYS!

PUBLICAT A YOUTUBE EL VIDEO DE LA EXPOSICIÓ 20 ANYS DEL CET

Podeu descarregar les fotos i tracks de les excursions en el BLOG del Club. Aquí teniu una petita guia per consultar el blog del CET.

      


 

GRAU DE BARROTS -TOLL DE L’OU (MONTSANT)

Secció: 

Punt de trobada. 8:00 hores a la Plaça de la Vila (Fonda del Reco Tel. 977 82 10 32 ) de Cornudella de Montsant.

Vehicles particulars. Trajecte. Teià – Cornudella del Montsant 165 Km. (2:15 hores aprox).

2 possibilitats de viatge: 1a- Sortida el divendres a la tarda per fer estada de pensió complerta a la Fonda del Reco de Cornudella (sopar, esmorzar i dinar) per un cost per persona de 50€. 2n- Viatjar el mateix dissabte per estar a les 8:00 al lloc de trobada, amb la possibilitat de poder dinar a la Fonda del Reco. Preu del dinar 20 Euros.

Recorregut. 1r. Nivell. Dificultat: Mitjana alta - Distancia 13 Km. Ascensió acumulada 900 m. Temps 6:00 h. Sortida de Morera de Montsant a (7 Km. de Cornudella) - Espectacular recorregut no apte per persones amb vertigen. Anirem a buscar el Grau de Barrots, per pujar a la Serra Major, el grau passa per una zona on s’han de fer petites grimpades amb l’ajuda de barrots clavat a la roca i també te alguns passos molt estrets i aeris que tenen l’ajuda d’un cable per agafar-nos. A continuació passarem pel “Balco del Priorat” una roca penjada amb unes espectaculars vistes del Priorat. Un cop al cim de la Serra Major en dirigirem al “Barranc de l’Eixaragall” tot seguint el GR7- 1 per arribar al esplèndid paratge del “Toll de l’Ou”. De tornada farem el mateix camí fins la Serra Major i baixarem a la Morera de Montsant pel Grau de Agnet.

Recorregut. 2º Nivell. Dificultat. Mitjana baixa. Distancia 9 Km. Ascensió acumulada 550 m. Temps 4:00h. Ermita de Santa Magdalena – Toll de l’Ou – Ermita de Santa Magdalena. Sortirem de l’ermita de Santa Magdalena (Ulldemolins, a 14 Km. de Cornudella), travessem el Barranc del Parral i el Barranc de Pèlecs fins arribar al “Toll de l’Ou” a on gaudirem de l’espectacularitat del lloc. Tornada pel mateix camí o possibilitat de fer una circular.

14,30 h Dinar al Restaurant la Fonda del Reco de Cornudella del Montsant.

17,00 aprox. Sortida cap a Teià.

19.00 h. Arribada a Teià.

Notes.

Preu. 35 € .NO SOCIS 5 € +.

Cal tenir llicencia de la FEEC.

Cal portar botes de muntanya . Roba adequada al temps i la pluja. Cal portar aigua i esmorzar.

Coordinador. Josep Mª Elias 609 550 414.

Inscripcions preferible, via correu electrònic o be un missatge al mòbil 691 105 819.

Les places per la nit del divendres son limitades, reserves per ordre de inscripció.

Es aconsellable intentar omplir cotxes per reduir despeses del viatge, tant pels que surtin el divendres com els del dissabte al mati, tindríem que intentar coordinar sortides. Quan feu la inscripció comenteu el que voleu fer.

Data màxima d’inscripcions. 14/04/13

Data activitat: 
Dissabte, 20 Abril, 2013 (Tot el dia)

CALENDARI 2021

 

ACTIVITATS PREVISTES 2021

CLIQUEU EN EL CALENDARI D'ACTIVITATS PER DESCARREGAR-VOS UNA CÒPIA.

Entitats col·laboradores del CET