ÚLTIMES NOTÍCIES

EL CET PRESENT A LA 1a PROVA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BTT. ORIOL MAS 6é.
LES FOTOGRAFIES GUANYADORES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA ES PODEN VEURE AQUÍ.
 

L'ANY 2020 EL NOSTRE CET VA COMPLIR 20 ANYS!

PUBLICAT A YOUTUBE EL VIDEO DE LA EXPOSICIÓ 20 ANYS DEL CET

Podeu descarregar les fotos i tracks de les excursions en el BLOG del Club. Aquí teniu una petita guia per consultar el blog del CET.

      


 

SENDERISME - De Can Bosc al Santuari del Corredor (Sortida 284)

Secció: 

SECCIÓ  SENDERISME. EXCURSIÓ 284

Dissabte 19 de Desembre 2020

DE CAN BOSC AL SANTUARI DEL CORREDOR 

(COMARCA BAIX MARESME)

Per distància, desnivell i dificultat del camí la sortida es a l’abast de tothom i per tant sols haurà una sola caminada (no llarga i curta). 

Distància 11,5 quilòmetres; desnivell positiu 350 metres (temps estimat 4/5 hores). 

Per compliment de les mesures Covid:

Cotxes particulars. No hi haurà autocar. Lloc de sortida a l'aparcament de Can Bosc: https://goo.gl/maps/rS4HPctEVyker8VT9

Tots els assistents complimnetaran el full d'autoresponsabilitat adjunt.

Sortida des de Teià: Concentració a les 07:30 a l'aparcament de Can Llaurador (no a la rotonda

A CAN BOSC: començarem a caminar cap a les 08:30 per tant qui vagi directament tingui present estar una mica abans.

Descripció: Recorregut amb inici a la zona de Can Bosc d'on sortirem per pista en direcció al Santuari del Corredor.

En un quilòmetre escàs ens posarem a la Font del Ferro. Seguim per la pista i en dos quilòmetres arribarem al Dolmen de Ca l'Arenes que és un dels millors exemplars de sepulcre megalític de la comarca. Aquí pararem a fer l'esmorzar.
Seguirem i en dos quilòmetres més trobarem el "pi caragolat" un exemplar semblant als molts pins caragolats que podem trobar a la Serra de l'Obac. Un cop fetes les fotos de rigor continuem i al cap d'un quilòmetre (havent travessat una petita pedrera no mancada d'interès) atenyem el Santuari del Corredor on ens podrem entretenir a fer fotos i si algú li ve de gust podrà fer un cafè al bar del Santuari (si està obert.).
Iniciem el retorn que és circular i transcorre per La Carena de La Serra. Aquest tram es força planer i fàcil de fer. Farem una petita marrada fins al magnífic, Mirador del Corredor des del qual si fa bon dia, tenim molt bones vistes cap a La Serra de Vallalta el Torrent de Rupit i la zona del Montalt.
Seguim planejant (amb petites baixades i pujades) fins a arribar a la casa de Can Bosc que no hem vist a la sortida i ara ens mostra la seva magnífica presència de Casa Pairal tradicional.

Dinar:  La sortida permet a qui ho desitgi tornar a casa per dinar. Si hi hagués un grup de persones que volguessin completar la sortida anant a dinar de restaurant podem fer una reserva en algún restaurant de la zona o de Teià.Per això qui s'apunti a la sortida ens ha de dir si es vol quedar a dinar. Cal comunicar-ho ràpid o possiblement no trobarem lloc. En el restaurant es farien taules de màxim 6 persones.  Excursió de franc excepte el menú que el pagará el CET i passarà rebut a casa participant.

Data màxima d'inscripció: 15/12/2020. Es prega inscriure's en la data senyalada i si pot ser molt abans

Inscripcions: enviar e-mail a cetsenderisme@gmail.com indicant el nom dels participants.

IMPORTANT: Cal portar esmorzar, aigua, calçat de trekking i roba adequada al temps i la pluja

Per a participar a l'excursió cal tenir llicència de la FEEC o contracter-ne una de temporal. Seràs informat dels riscos específics de l'activitat que hauràs d'acceptar voluntàriament i comprometent-te a col·laborar activament en el bon funcionament de l'activitat.

Data activitat: 
Dissabte, 19 Desembre, 2020 - 08:00

CALENDARI 2021

 

ACTIVITATS PREVISTES 2021

CLIQUEU EN EL CALENDARI D'ACTIVITATS PER DESCARREGAR-VOS UNA CÒPIA.

Entitats col·laboradores del CET