ÚLTIMES NOTÍCIES

 

Podeu descarregar les fotos i tracks de les excursions en el BLOG del Club. Aquí teniu una petita guia per consultar el blog del CET.

      


 

SENDERISME - De Can Bosc al Santuari del Corredor (Sortida 284)

Secció: 

SECCIÓ  SENDERISME. EXCURSIÓ 284

Dissabte 19 de Desembre 2020

DE CAN BOSC AL SANTUARI DEL CORREDOR 

(COMARCA BAIX MARESME)

Per distància, desnivell i dificultat del camí la sortida es a l’abast de tothom i per tant sols haurà una sola caminada (no llarga i curta). 

Distància 11,5 quilòmetres; desnivell positiu 350 metres (temps estimat 4/5 hores). 

Per compliment de les mesures Covid:

Cotxes particulars. No hi haurà autocar. Lloc de sortida a l'aparcament de Can Bosc: https://goo.gl/maps/rS4HPctEVyker8VT9

Tots els assistents complimnetaran el full d'autoresponsabilitat adjunt.

Sortida des de Teià: Concentració a les 07:30 a l'aparcament de Can Llaurador (no a la rotonda

A CAN BOSC: començarem a caminar cap a les 08:30 per tant qui vagi directament tingui present estar una mica abans.

Descripció: Recorregut amb inici a la zona de Can Bosc d'on sortirem per pista en direcció al Santuari del Corredor.

En un quilòmetre escàs ens posarem a la Font del Ferro. Seguim per la pista i en dos quilòmetres arribarem al Dolmen de Ca l'Arenes que és un dels millors exemplars de sepulcre megalític de la comarca. Aquí pararem a fer l'esmorzar.
Seguirem i en dos quilòmetres més trobarem el "pi caragolat" un exemplar semblant als molts pins caragolats que podem trobar a la Serra de l'Obac. Un cop fetes les fotos de rigor continuem i al cap d'un quilòmetre (havent travessat una petita pedrera no mancada d'interès) atenyem el Santuari del Corredor on ens podrem entretenir a fer fotos i si algú li ve de gust podrà fer un cafè al bar del Santuari (si està obert.).
Iniciem el retorn que és circular i transcorre per La Carena de La Serra. Aquest tram es força planer i fàcil de fer. Farem una petita marrada fins al magnífic, Mirador del Corredor des del qual si fa bon dia, tenim molt bones vistes cap a La Serra de Vallalta el Torrent de Rupit i la zona del Montalt.
Seguim planejant (amb petites baixades i pujades) fins a arribar a la casa de Can Bosc que no hem vist a la sortida i ara ens mostra la seva magnífica presència de Casa Pairal tradicional.

Dinar:  La sortida permet a qui ho desitgi tornar a casa per dinar. Si hi hagués un grup de persones que volguessin completar la sortida anant a dinar de restaurant podem fer una reserva en algún restaurant de la zona o de Teià.Per això qui s'apunti a la sortida ens ha de dir si es vol quedar a dinar. Cal comunicar-ho ràpid o possiblement no trobarem lloc. En el restaurant es farien taules de màxim 6 persones.  Excursió de franc excepte el menú que el pagará el CET i passarà rebut a casa participant.

Data màxima d'inscripció: 15/12/2020. Es prega inscriure's en la data senyalada i si pot ser molt abans

Inscripcions: enviar e-mail a cetsenderisme@gmail.com indicant el nom dels participants.

IMPORTANT: Cal portar esmorzar, aigua, calçat de trekking i roba adequada al temps i la pluja

Per a participar a l'excursió cal tenir llicència de la FEEC o contracter-ne una de temporal. Seràs informat dels riscos específics de l'activitat que hauràs d'acceptar voluntàriament i comprometent-te a col·laborar activament en el bon funcionament de l'activitat.

Data activitat: 
Dissabte, 19 Desembre, 2020 - 08:00 a Diumenge, 20 Desembre, 2020 - 07:45

CALENDARI 2021

 

ACTIVITATS PREVISTES 2021

CLIQUEU EN EL CALENDARI D'ACTIVITATS PER DESCARREGAR-VOS UNA CÒPIA.

Entitats col·laboradores del CET