ÚLTIMES NOTÍCIES

EL CET PRESENT A LA 1a PROVA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BTT. ORIOL MAS 6é.
LES FOTOGRAFIES GUANYADORES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA ES PODEN VEURE AQUÍ.
 

L'ANY 2020 EL NOSTRE CET VA COMPLIR 20 ANYS!

PUBLICAT A YOUTUBE EL VIDEO DE LA EXPOSICIÓ 20 ANYS DEL CET

Podeu descarregar les fotos i tracks de les excursions en el BLOG del Club. Aquí teniu una petita guia per consultar el blog del CET.

      


 

SENDERISME - EXCURSIÓ 264 MASSIS DEL TURBÓN

Secció: 

MASSIS DEL TURBÓN (2.492m.) (PIRINEU ARAGONÈS)

Aquesta muntanya solitària destaca des de tots els panorames possibles de la zona, però el massís vist per fora no fa suposar l’originalitat del seu interior. Una gran coma enfonsada ocupa el centre del massís; d’on es desprenen crestes calcàries, agulles, bretxes, canals i parets de varis centenars de metres d’altura. És una muntanya que únicament ensenya els seus tresors a aquells que s’atreveixen a aproximar-s’hi. Des del cim el panorama es esplèndid: Montañesa, Cotiella, Posets, Monte Perdido, Ballibierna, Besiberri i fins i tot Pedraforca.                                                        

DIVENDRES 5 Sopar i dormir: en el SOMMOS Hotel Aneto – Avenida Francia, 4 BENASQUE

Serà bo trobar-nos a les 21 hores a l’hotel per sopar. Els que no puguin arribar a sopar cal que ho diguin als responsables de la sortida.

DISSABTE, 6

8:00 hores Esmorzar a l’Hotel.

8:45 hores Sortirem de l’hotel amb cotxes amb direcció Castejón de Sos, Bisaurri, La Muria i per pista forestal fins Selva Plana.

10:00 Inici de l’excursió amb els següents recorreguts:

1er nivell ( fàcil) 8 Km. desnivell positiu 550 m. Sortida de Selva Plana (1.460 m.) fins el Collado i Barranco de Llert o de San Adrian. El camí segueix la Vall per sota la Montañeta de Sant Feliu, fins arribar a la cota  2018m,on retornarem al punt d’inici) Els d’aquest nivell podràn gaudir de la panoràmica de la Coma de de San Adrián ( interior del Massís del Turbón)

2n nivell ( moderat) 11 Km. desnivell positiu 800 m. de Selva Plana, fins arribar el Collado de Perroduño (2.273m) igual que l’anterior però travessant tota la coma de San Adrian.

3r nivell ( difícil) 12 Km. desnivell positiu 1.100 m. de Selva Plana fins el Cim del Turbón (2.492m) recorregut idèntic que els anterior, però amb la pujada al cim del Turbón. a la baixada, a partir del Collado de Perroduño ,existeix la possibilitat d’anar per el Cim del Turbonet (2346m) resseguin tota la serralada, fins arribar al Collado  i Barranco, (lloc que hem passat a l’anada) per continuar direcció al punt d’inici.

Dinar: Pels que facin els recorreguts fàcil i mitjà, tenen tres opcions: 1ª Anar a dinar a l’hotel. 2n dinar al restaurant Casa Javier un dels millors restaurants de la zona (menú de 20€) que està molt a prop del lloc on estarem aparcats 3ª portar-se el dinar i menjar en una zona de pícnic propera. Els que facin el recorregut difícil tindran que portar-se el menjar ja que l’hora prevista de arribada es fora dels horaris dels restaurants. 

DIUMENGE, 7

Dia lliure, que cadascú organitzi la tornada com més li convingui.

Preus:

Hotel: Habitació doble MP 57,50€ (persona i dia)  - Habitació individual MP 72.50€ (persona i dia)  (NO socis 5€ més).  

Notes:

Obligatori portar calçat (treking) i roba adequada al temps i la pluja. Llicència Federativa.

L’hotel disposa de piscina climatitzada, a més es podrà utilitzar l’spa de l’hotel Benasque al preu especial de 10€.

Per estades diferents a les del programa cal comunicar-les al moment de fer la inscripció.

Data màxima d’inscripció: 30 de setembre.               

Places limitades (per ordre de sol·licitud)

Inscripcions:    cetsenderisme@gmail.com

 

Data activitat: 
Divendres, 5 Octubre, 2018 - 16:15 a Diumenge, 7 Octubre, 2018 - 16:15

CALENDARI 2021

 

ACTIVITATS PREVISTES 2021

CLIQUEU EN EL CALENDARI D'ACTIVITATS PER DESCARREGAR-VOS UNA CÒPIA.

Entitats col·laboradores del CET