ÚLTIMES NOTÍCIES

LES FOTOGRAFIES GUANYADORES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA ES PODEN VEURE AQUÍ.
 

L'ANY 2020 EL NOSTRE CET VA COMPLIR 20 ANYS!

PUBLICAT A YOUTUBE EL VIDEO DE LA EXPOSICIÓ 20 ANYS DEL CET

Podeu descarregar les fotos i tracks de les excursions en el BLOG del Club. Aquí teniu una petita guia per consultar el blog del CET.

      


 

SENDERISME - Pics Negre d’Envalira i Pic d’Envalira (ANDORRA)

Secció: 

 

SECCIÓ  SENDERISME. EXCURSIÓ 274

31 d’agost  i 1 de setembre 2019

ANDORRA

Pics Negre d’Envalira i Pic d’Envalira

 (2821m) i (2827m)

DIVENDRES, 31

Sopar i dormir en el  Hotel Piolets Park  & Spa que està a Soldeu, a l’entrada de la població a l’esquerra. Tel 00 376-871787

DISSABTE, 1

Sortim de l’hotel a les 8.30 h desprès d’esmorzar, cap el Pas de la Casa on aparcarem els cotxes.

Dificultat SD. Desnivell positiu 620 m. Temps aproximat 4h 30h.

En el penúltim revolt abans del Pas de la Casa, al costat del restaurant  Costa Rodona aparquem els cotxes, agafem una pista que va al estany de les Abelletes. Poc abans de l’estany agafem una pista a la dreta que segueix un últim remuntador. El camí  va fent llaçades fins el coll dels Isards. Al començament d’aquesta pujada veurem  dos vies ferrades. Planegem una mica i  un altre camí  en ziga-zagues ens situa al Port de la Font Negra. Deixem un camí a l’esquerra que baixa al estany Negre, i agafem un corriol a la dreta a prop de la carena i que ens porta al coll entre el pic Negre d’Envalira i el pic d’Envalira, que pujarem amb aquest ordre.

Equipament: Cal portar botes de muntanya, roba de abric i per la pluja.

Aquesta es la versió base de la sortida. En funció del temps i del ritme podem ampliar la sortida, pujant el Pic Occidental de Fontnegra, ampliant el temps amb 1,5h i un desnivell  de 200 m més.

Sopar a l’hotel a les 21,00 hores.

DIUMENGE, 2.

Hora d’esmorzar a discreció de cadascú a l’hotel així com la sortida del hotel dins de les normes del hotel

Donarem varies opcions per qui vulgui fer una sortida addicional.

CONDICIONS DE LES RESERVES

Hem fet una reserva al hotel els Piolets de 12 habitacions dobles, preu per habitació doble es de 251 € mitja pensió pels dos dies, per habitació amb us individual es de 163,15 pels dos dies.

Els no socis 5 euros mes al dia.

Es important que confirmeu la vostra assistència el mes aviat possible al correu del senderisme  cetsenderisme@gmail.com. Les places son limitades i la reserva es farà per ordre de sol·licitud. De sobrepassar-se les 12 hab. dobles, intentarem ampliar-ho, però no podem  garantir ni el mateix preu, ni la disponibilitat. Us recordem que ja hem fet l’abonament d’aquestes habitacions, per aconseguir aquest preu tan competitiu, però això  no ens permet anular les reserves fetes.

El 26 d’agost es la data màxima d’inscripció, i és el moment que us cobrarem amb càrrec al vostre compte el import de la reserva.

El participants nomes hauran de pagar al hotel les despeses personals.

El senderista que participi en aquesta sortida declara que coneix els riscos generals de les activitats que es desenvolupen en el medi natural, que ha estat informat dels tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat.
 

 

 

Data activitat: 
Dissabte, 31 Agost, 2019 - 18:00 a Diumenge, 1 Setembre, 2019 - 18:00

CALENDARI 2021

 

ACTIVITATS PREVISTES 2021

CLIQUEU EN EL CALENDARI D'ACTIVITATS PER DESCARREGAR-VOS UNA CÒPIA.

Entitats col·laboradores del CET