ÚLTIMES NOTÍCIES

EL CET PRESENT A LA 1a PROVA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BTT. ORIOL MAS 6é.
LES FOTOGRAFIES GUANYADORES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA ES PODEN VEURE AQUÍ.
 

L'ANY 2020 EL NOSTRE CET VA COMPLIR 20 ANYS!

PUBLICAT A YOUTUBE EL VIDEO DE LA EXPOSICIÓ 20 ANYS DEL CET

Podeu descarregar les fotos i tracks de les excursions en el BLOG del Club. Aquí teniu una petita guia per consultar el blog del CET.

      


 

Sortida de Senderisme 1, 2 i 3 de setembre 2017 ANDORRA Pic de Siscaró (2637 m)

Secció: 

El Pic de Siscaró es troba en el nus de carenes que formen el pic de Siscaró i cilindre d’Escobes a cavall entre la vall de Juclar i el circ occità de Siscar.

 

DIVENDRES 1

Sopar i dormir en el  Hotel Piolets Park  & Spa que esta a Soldeu a la entrada a la població a l’esquerra. Tel 00 376-871787

 

DISSABTE  2

Sortim de l’hotel a les 8.30 h desprès d’esmorzar, cap la vall d’Incles fins al pont de Baladosa on aparcarem els cotxes. L’accés a la Vall d’Incles queda tancada al accés de vehicles a les 9h.

Dificultad  mitja-baixa. Desnivell positiu 500 m. Des de el pont de la Baladosa es pren un sender fins el port de Travenc., on agafarem el sender a la dreta per anar al Siscaró. Es un camí que va fent llaçades a la vora del riu Siscaró que queda a l’esquerra. La pujada disminueix i arriba a la pletes de Siscaró uns prats de grans dimensions al costat del refugi. Fins aquest punt el desnivell ha estat de 300 m i un temps entre 1,15h i 1,45h.

Darrera el refugi continua el sender que puja a les bases de Siscaró, amb un desnivell de 200 metres mes i un temps de 1,00h i 1,30h.

En aquest punt ens podríem retrobar per dinar els dos grups.

Dificultad  mitja-alta. Desnivell positiu 750 m.

Seguim el mateix recorregut que la dificultat mitja-baixa, fins les bases Siscaró. Seguirem el camí fins el fons de la vall ; en aquest punt el sender puja fent llaçades per superar el esglaó de la Portella de Siscaró, on haurem de girar a l’esquerra per pujar per un sender que ens porta a un coll. En aquets punt seguim una cresta amb traces de sender i ens porta pels llocs mes assequibles fins el cim. Temps aproximat de pujada 3h.

Baixada fins les basses de Siscaró per dinar sobre 13h/13,30h.

Equipament: Cal portar botes de muntanya, roba de abric i per la pluja.

Sopar a l’hotel a les 21,00 hores.

 

DIUMENGE  4

Esmorzar a les 8:30 h a l’hotel.

Sortim de l’hotel a les 9:30 hores.

Donarem varies opcions per qui vulgui fer una sortida addicional.

 

CONDICIONS DE LES RESERVES

Hem fet una reserva al  hotel els Piolets de 20 habitacions dobles, preu per persona en habitació doble es de 90 € mitja pensió pels dos dies, per habitació amb us individual es de 115,00, pels dos dies. Els no socis 5 euros mes al día.

Es important que confirmeu la vostra assistència el mes aviat possible al correu del senderisme  cetsenderisme@gmail.com

Les places son limitades i la reserva es farà per ordre de sol·licitud. De sobrepassar-se les 20 hab. dobles, si hi ha disponibilitat, serà d’habitacions premium mes cares, entre un 30/40% més.

El 20 d’agost es la data màxima d’inscripció, i es el moment que us cobrarem amb càrrec al vostre compte el import de la reserva.

Fins el dia 20 d’Agost es poden  anular les reserves sense càrrec.

El participants nomes hauran de pagar al hotel les despeses personals.

El Spa que s’haurà de demanar a nivell individual, te un cost de 10,8 € persona 1 dia i 19,20 € persona 2 dies.

Data activitat: 
Divendres, 1 Setembre, 2017 - 22:00 a Diumenge, 3 Setembre, 2017 - 20:00

CALENDARI 2021

 

ACTIVITATS PREVISTES 2021

CLIQUEU EN EL CALENDARI D'ACTIVITATS PER DESCARREGAR-VOS UNA CÒPIA.

Entitats col·laboradores del CET