ÚLTIMES NOTÍCIES

FINALITZAT EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE FOTOGRAFIES AL CONCURS 2021. ELS SOCIS PODEU VOTAR DEL 20 AL 27 DE FEBRER PER CORREU ELECTRÒNIC A: teiaclubcet@hotmail.es, INDICANT 2 FOTOGRAFIES PER CATEGORIA.  
LES FOTOGRAFIES PRESENTADES AL CONCURS ES PODEN VEURE AQUÍ.
ELS GUANYADORS ES PROCLAMARAN A L'ASSEMBLEA DEL DIA 27. 
 

L'ANY 2020 EL NOSTRE CET VA COMPLIR 20 ANYS!

PUBLICAT A YOUTUBE EL VIDEO DE LA EXPOSICIÓ 20 ANYS DEL CET

Podeu descarregar les fotos i tracks de les excursions en el BLOG del Club. Aquí teniu una petita guia per consultar el blog del CET.

      


 

Travessa Teià - Montserrat a peu i en BTT

Dissabte, 31 de maig de 2014.

El Club Excursionista Teià, desprès de l’èxit de participació i organització dels dos darrers anys torna a organitzar la Travessa Teià Montserrat. Enguany, i tal com vam fer l’any passat, aquesta es podrà realitzar a peu (dades aproximades: 61 Km amb 2.100 m de desnivell acumulat positiu i 1.300 m acumulat negatiu) o en BTT (dades aproximades: 90 Km amb 2.200 m de desnivell acumulat positiu i 1.400 m acumulat negatiu).
Així doncs, amb més il•lusió que mai, us presentem l’ambiciosa “Travessa Teià-Montserrat a peu o en BTT 2014”. Una activitat no competitiva, que se celebrarà el proper dissabte 31 de maig i tenint en compte l’èxit dels dos darrers anys, tornarà a ser diürna, per tal de fer la major part del recorregut  amb la llum del dia i que esdevingui un acte de convivència, de coneixement del territori i de respecte per la natura.
Es tracta de dos itineraris-recorreguts diferents, un per a BTT i un altre per a peu, amb horaris de sortida diferents fent que tots els participants coincideixin a la meitat del recorregut (Km 30 aprox.) per compartir l’avituallament principal, el del dinar (botifarrada i més...).
A més, l’organització ha preparat diferents avituallaments en els punts claus del recorregut així com un sopar-pícnic a Montserrat i autocars de retorn a Teià per als participants. També està previst el transport de bicicletes un cop finalitzada la prova.

Ah! i els que la finalitzin per tercer any consecutiu tindran una petita sorpresa...

La sortida per a la modalitat a Peu serà a les 4:30 h i per als que ho realitzin en BTT serà a les 7:30 h del matí.

El cost de la inscripció fins, també inusual en una activitat d’aquesta envergadura, és de només 20 euros (avituallaments, dinar, sopar-pícnic i autocar inclosos). Pels socis del Club Excursionista Teià el preu de la inscripció és de 18 euros. A partir del 15 de maig el preu s'incrementarà en 3 euros.

Aquells participants que no tinguin llicència federativa amb la corresponent assegurança hauran d’abonar conjuntament amb el cost de la inscripció 5 euros més en concepte de l’assegurança temporal d’un dia.

Si voleu més informació no dubteu en demanar-la a teiaclubcet@hotmail.es.
Les inscripcions són limitades! Afanya’t!

SERVEIS ALS PARTCIPANTS:

 • Guies durant el recorregut per als participants en BTT i a peu.
 • Diferents ritmes pre-establerts per als que realitzin la travessa a peu.
 • 4 avituallaments intermitjos (inclòs dinar).
 • Sopar Pícnic final amb Moritz.
 • Autocar de retorn a Teià.
 • Transport de les BTT de Montserrat a Teià.
 • Obsequi commemoratiu.

INSCRIPCIONS:

 • Fins el 14 de maig: el preu de la inscripció és de 20 € per persona (18 euros per als socis del Club Excursionista Teià).
 • A partir del 15 de maig: el preu de la inscripció és de 23 € per persona (21 euros per als socis del Club Excursionista Teià).
 • En aquest preu estan inclosos tots els avituallaments, el dinar, el sopar-pícnic a Montserrat, l’autocar de tornada a Teià des de Montserrat i el retorn de les bicicletes a Teià, així com un regal tècnic commemoratiu.
 • Els participants no federats hauran d’abonar 5 euros més en concepte de l’assegurança temporal d’un dia que tramitarà l’organització (obligatori).
 • Les inscripcions es tancaran el dia 26 de maig.
 • Les inscripcions són limitades a 150 participants.
 • A PEU
  Inscripcions: https://www.inscripcions.cat/cetttm2014/formulari_inscripcio.
  LListat d'inscrits: https://www.inscripcions.cat/cetttm2014/llistat_inscrits.
  Nombre d'inscrits: .
  Places lliures: .
 • BTT:
  Inscripcions: https://www.inscripcions.cat/cetttm2014btt/formulari_inscripcio.
  LListat d'inscrits: https://www.inscripcions.cat/cetttm2014btt/llistat_inscrits.
  Nombre d'inscrits: .
  Places lliures: .

REGLAMENT:

La Travessa Teià- Montserrat a peu i en BTT (tTM) és una prova de resistència individual i no competitiva, per camins de muntanya amb un recorregut aproximat de 60 Km i un desnivell acumulat de 2000 m i que té per objectiu efectuar aquest recorregut de manera controlada de tots els participants.

L’organitza el Club Excursionista Teià sota el següent reglament:

 1. El fet de formalitzar la inscripció, significa que aquestes normes es coneixen i s’accepten.
 2. L’edat mínima per participar és de 16 anys. En cas que algun menor hi participi és necessari que vingui acompanyat per un familiar o que porti una autorització dels pares o responsables legals.
 3. La tTM transcorre per camins de muntanya i eventualment per carretera.
 4. La  tTM és una activitat físicament exigent  amb un recorregut d’uns 60 Km a peu i 90 Km en BTT. Pel sol fet de participar, el participant accepta estar en plenes condicions físiques i psíquiques per a afrontar-la.
 5. L'organització no permetrà la sortida d'un participant si aquest no disposa de l'equipament adient per a la realització de la caminada (Apartat Recomanacions).
 6. L’organització no es fa responsable dels accidents i danys que puguin tenir els participants, tot i que procurarà evitar-los.
 7. Es demana a tots els participants que respectin les indicacions de l'organització, que està formada pel personal dels avituallaments i els guies que obriran i tancaran la marxa. Fem especial esment que l’organització no es farà responsable de qualsevol persona que avanci al guia capdavanter.
 8. Qualsevol persona que pateixi algun accident o fet que li impedeixi seguir el ritme previst per l’organització serà recollida pels cotxes escombra.
 9. El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la tTM, si bé l’organització podrà suspendre-la o modificar-ne el recorregut abans de sortir.
 10. Qualsevol supòsit no previst en aquestes normes serà resolt per l’organització.

RECOMANACIONS:

 • És imprescindible un calçat i mitjons (tècnic) adequats a les característiques de la travessa. No es pot estrenar calçat ni mitjons.
 • Obligatori l'ús de frontal o llum.
 • Indumentària adequada, capes transpirables.
 • La utilització de bastons disminueix la càrrega sobre les cames en un 25%.
 • Imprescindible un bidó o cantimplora d’aigua per omplir-la en els avituallaments.
 • Petita motxilla amb: mitjons de recanvi, samarreta de recanvi, capa impermeable, capa d’abric, petita tovallola, gorra per al sol, mocadors de paper i tiretes.
 • En els avituallaments menja moderadament. La quantitat d’aliment i beguda que s’oferirà serà suficient per l’esforç realitzat.
 • La nit abans ingereix un sopar basat en hidrats de carboni: pasta o arròs.

ORGANITZA:

 • Club Excursionista Teià

COL•LABORA:

Data activitat: 
Dissabte, 31 Maig, 2014 (Tot el dia)

CALENDARI 2021

 

ACTIVITATS PREVISTES 2021

CLIQUEU EN EL CALENDARI D'ACTIVITATS PER DESCARREGAR-VOS UNA CÒPIA.

Entitats col·laboradores del CET