ÚLTIMES NOTÍCIES

FINALITZAT EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE FOTOGRAFIES AL CONCURS 2021. ELS SOCIS PODEU VOTAR DEL 20 AL 27 DE FEBRER PER CORREU ELECTRÒNIC A: teiaclubcet@hotmail.es, INDICANT 2 FOTOGRAFIES PER CATEGORIA.  
LES FOTOGRAFIES PRESENTADES AL CONCURS ES PODEN VEURE AQUÍ.
ELS GUANYADORS ES PROCLAMARAN A L'ASSEMBLEA DEL DIA 27. 
 

L'ANY 2020 EL NOSTRE CET VA COMPLIR 20 ANYS!

PUBLICAT A YOUTUBE EL VIDEO DE LA EXPOSICIÓ 20 ANYS DEL CET

Podeu descarregar les fotos i tracks de les excursions en el BLOG del Club. Aquí teniu una petita guia per consultar el blog del CET.

      


 

Travessa Teià - Montserrat a peu i en BTT 2015

Dissabte, 16 de maig de 2015.

 

 WIKILOC

 

El Club Excursionista Teià, desprès de l’èxit de participació i organització dels tres darrers anys torna a organitzar la Travessa Teià Montserrat. Enguany, i tal com s’ha fet en els dos darrers anys, l’activitat es podrà realitzar a peu o en BTT.

A peu: 61 Km amb 2.100 m de desnivell acumulat positiu i 1.300 m acumulat negatiu.

En BTT: 90 Km amb 2.200 m de desnivell acumulat positiu i 1.400 m acumulat negatiu.

Així doncs, amb més il•lusió que mai, us presentem l’ambiciosa “Travessa Teià-Montserrat a peu o en BTT 2015”. Es tracta d’una activitat no competitiva, que se celebrarà el proper dissabte 16 de maig i tornarà a ser diürna, per tal de fer la major part del recorregut amb la llum del dia i que esdevingui un acte de convivència, de coneixement del territori i de respecte per la natura.

Es tracta de dos itineraris-recorreguts diferents, un per a BTT i un altre per a peu, amb horaris de sortida diferents fent que tots els participants coincideixin a la meitat del recorregut (Km 30 aprox.) per compartir l’avituallament principal, el del dinar (botifarrada i més...).

A més, l’organització ha preparat diferents avituallaments en els punts claus del recorregut així com un sopar-pícnic a Montserrat i autocars de retorn a Teià per als participants. També està previst el transport de bicicletes amb camió un cop finalitzada la prova.

Tots els participants rebran un regal tècnic commemoratiu i aquells que hagin finalitzat 3 de les 4 edicions celebrades fins al moment rebran un guardó especial.

La sortida per a la modalitat a Peu serà a les 4:00 h i per als que ho realitzin en BTT serà a les 7:30 h del matí. El punt de sortida és al Passeig de La Riera 130 de Teià, just al davant de la seu del Club Excursionista de Teià.

El cost de la inscripció, també inusual en una activitat d’aquesta magnitud, és de 23 € (avituallaments, dinar, sopar-pícnic i autocar inclosos). Per als socis del Club Excursionista Teià el preu de la inscripció és de 18 €. A partir del 30 d’abril el preu s'incrementarà en 3 €.

Aquells participants que no tinguin llicència federativa amb la corresponent assegurança hauran d’abonar conjuntament amb el cost de la inscripció 5 euros més en concepte de l’assegurança temporal d’un dia.

Si voleu més informació no dubteu en demanar-la a teiaclubcet@hotmail.es.

Les inscripcions són limitades! Afanya’t!

NOVETAT

TEIÀ - MONISTROL - MONTSERRAT - TEIÀ

Us presentem una de les novetats per enguany!

Per a tots aquells que vulgueu acompanyar a familiars i amics en el darrer tram de la pujada, de Monistrol a Montserrat...
O per a aquells que vulgueu esperar als vostres familiars, amics a l'emocionant arribada a Montserrat...
O per a aquells que simplement es vulguin unir a la festa esportiva i de convivència i germanor...

Tenim 30 places d'autocar que sortirà de Teià a primera hora de la tarda (hora excata a confirmar), amb parada a Monistrol i posteriorment cap a Montserrat.
Us donarem entrepà per sopar i beguda, i desprès tornarem també amb autocar cap a Teià. Tots els teianencs, familiars, amics o qualsevol que vulgi venir amb autocar ens ho ha de demanar a teiaclubcet@hotmail.es.

Preu 15 €. Inclou autocar d'anada i tornada, entrepà i beguda.

Recordeu que només tenim 30 places i s'assignaran per ordre de sol·licitud.
 

SERVEIS ALS PARTCIPANTS

 • Guies durant el recorregut per als participants en BTT i a peu.
 • Diferents ritmes pre-establerts per als que realitzin la travessa a peu.
 • 4 avituallaments intermitjos (inclòs dinar).
 • Sopar Pícnic final amb Moritz.
 • Autocar de retorn a Teià.
 • Transport de les BTT de Montserrat a Teià.
 • Obsequi commemoratiu.

 

INSCRIPCIONS

 • Fins el 29 d’abril el preu de la inscripció és de 23 € per persona (18 € per als socis del Club Excursionista Teià).
 • A partir del  30 d’abril el preu de la inscripció és de 26 € per persona (21 € per als socis del Club Excursionista Teià).
 • En aquest preu estan inclosos tots els avituallaments, el dinar, el sopar-pícnic a Montserrat, l’autocar de tornada a Teià des de Montserrat i el retorn de les bicicletes a Teià, així com un regal tècnic commemoratiu.
 • Els participants no federats hauran d’abonar 5 € més en concepte de l’assegurança temporal d’un dia que tramitarà l’organització (obligatori).
 • Les inscripcions es tancaran el dia 11 de maig.
 • Les inscripcions són limitades a 150 participants totals (75 a peu i 75 en BTT)

A PEU

Nombre d'inscrits: .

Places lliures: .

BTT

Nombre d'inscrits: .

Places lliures: .

 

REGLAMENT

La Travessa Teià- Montserrat a peu i en BTT (tTM) és una prova de resistència individual i no competitiva, per camins de muntanya amb un recorregut aproximat mitjanament dur.

L’organitza el Club Excursionista Teià sota el següent reglament:

 1. El fet de formalitzar la inscripció, significa que aquestes normes es coneixen i s’accepten.
 2. L’edat mínima per participar és de 16 anys. En cas que algun menor hi participi és necessari que vingui acompanyat per un familiar o que porti una autorització dels pares o responsables legals.
 3. La tTM transcorre per camins de muntanya i eventualment per carretera.
 4. La  tTM és una activitat físicament exigent  amb un recorregut d’uns 60 Km a peu i 90 Km en BTT. Pel sol fet de participar, el participant accepta estar en plenes condicions físiques i psíquiques per a afrontar-la.
 5. L'organització no permetrà la sortida d'un participant si aquest no disposa de l'equipament adient per a la realització de la caminada.
 6. L’organització no es fa responsable dels accidents i danys que puguin tenir els participants, tot i que procurarà evitar-los.
 7. Es demana a tots els participants que respectin les indicacions de l'organització, que està formada pel personal dels avituallaments i els guies que obriran i tancaran la marxa ja sigui a peu, o en BTT.  Fem especial esment que l’organització no es farà responsable de qualsevol persona que avanci al guia capdavanter.
 8. Qualsevol persona que pateixi algun accident o fet que li impedeixi seguir el ritme previst haurà d’abandonar la marxa en un dels punts d’abandonament.
 9. El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la tTM, si bé l’organització podrà suspendre-la o modificar-ne el recorregut abans de sortir.
 10. Qualsevol supòsit no previst en aquestes normes serà resolt per l’organització. 

 

RECOMANACIONS

 • És imprescindible un calçat i mitjons (tècnic) adequats a les característiques de la travessa. No es pot estrenar calçat ni mitjons.
 • Obligatori l'ús de frontal o llum.
 • Indumentària adequada, capes transpirables.
 • Es recomana La utilització de bastons doncs és disminueix la càrrega sobre les cames en un 25%.
 • Imprescindible un bidó o cantimplora d’aigua per omplir-la en els avituallaments.
 • Petita motxilla amb: mitjons de recanvi, samarreta de recanvi, capa impermeable, capa d’abric, petita tovallola, gorra per al sol, mocadors de paper i tiretes, inflador de rodes i càmera de recanvi (BTT).
 • En els avituallaments menja moderadament. La quantitat d’aliment i beguda que s’oferirà serà suficient per l’esforç realitzat.
 • La nit abans ingereix un sopar basat en hidrats de carboni: pasta o arròs.

 

ORGANITZA

 • Club Excursionista Teià.

 

COL•LABORA

 • Moritz.
 • ADF Teià.
 • Ajuntament de Teià.
 • Transports Jaume Mas.

 

Data activitat: 
Dissabte, 16 Maig, 2015 (Tot el dia)

CALENDARI 2021

 

ACTIVITATS PREVISTES 2021

CLIQUEU EN EL CALENDARI D'ACTIVITATS PER DESCARREGAR-VOS UNA CÒPIA.

Entitats col·laboradores del CET