ÚLTIMES NOTÍCIES

 

AQUEST ANY 2020 EL NOSTRE CET CUMPLEIX 20 ANYS!

UN DESIG DE FUTUR  INAUGURADA LA EXPOSICIO 20 ANYS DEL CET

Podeu descarregar les fotos i tracks de les excursions en el BLOG del Club. Aquí teniu una petita guia per consultar el blog del CET.

      


 

Vilassar Singular

Secció: 

 

Ressenya de la Visita a Vilassar Singular

 

El passat dia 7 de setembre va tenir lloc una sortida proposada per la secció de Cultura del C.E.T. a la vila veïna de Vilassar de Dalt.   Amb el nom  de VILASSAR SINGULAR  i que empara un gran tastet de possibilitats es va poder gaudir de diferents llocs amb una guia molt professional i ben documentada,  filla de Teia, que va fer de la visita una experiència molt positiva aportant coneixements històrics del nostre entorn, i resolent amb tot a mena de detalls les preguntes i dubtes dels socis del CET..

 

Des de la visita als Forns Romans “la Fornaca”, passant pel Teatre La Massa, el Museu  de Cuquilles “Cau del Cargol” a l’interior d’una emblemàtica casa particular,  i per últim visitant un  museu de restes romanes arqueològiques amb el punt i final d’una degustació de ví D.O. Alella  que tothom  va agrair donat l’hora tant apropiada per fer una copeta , es pot dir que  va estar un matí ple de descobertes i coneixements molt satisfactoris  per a tots els assistents.   

 

Amb una durada de,  aproximadament tres hores  el passeig va portar al grup a endinsar-se a la història d’un passat  ple de sorpreses en el nostre Maresme de la Laietana Romana.

 

La sortida va acabar amb un dinar de germanor dels participants al Restaurant El Petit Canigó de Masnou.

Secció de cultura del Club Excursionista Teià.

Data activitat: 
Dissabte, 7 Setembre, 2013 (Tot el dia)

Calendari 2020

 

Entitats col·laboradores del CET