ÚLTIMES NOTÍCIES

 

AQUEST ANY 2020 EL NOSTRE CET CUMPLEIX 20 ANYS!

UN DESIG DE FUTUR  INAUGURADA LA EXPOSICIO 20 ANYS DEL CET

Podeu descarregar les fotos i tracks de les excursions en el BLOG del Club. Aquí teniu una petita guia per consultar el blog del CET.

      


 

Seccions

SENDERISME

 
Escollim els itineraris vetllant per tal que tothom s'hi pugui apuntar. Qui estigui en millors condicions físiques, arribarà a fer el cim que s'hagi triat; qui en tingui prou amb menys, sempre es preveu un punt entremig que coincideixi en un llac o un coll per fer la parada i esperar els que estiguin fent el cim.
 
El nostre pas s'ajusta per poder anar xerrant amb tothom i passar-ho bé. Sempre hi ha el qui fa el reportatge fotogràfic o el vídeo, que justificarà tornar-nos a trobar tots junts un altre cop per recordar i reviure junts els millors moments de l'excursió.
 
Segons l'indret, requerirà anar i tornar el mateix dia o estar tot el cap de setmana fora. Als punts de partida, normalment s'hi arriba per mitjans propis, si bé hi ha excursions en què es lloga un autocar.
 
Es preveu una excursió mensual, excepte l'Agost. El calendari previst el pots consultar a l'AGENDA
 
Sobretot, el que fem es PASSAR-HO BE AMB LA NATURA.
 
 • Una excursió mensual.
 • Itineraris adaptats a totes les condicions físiques.
 • Segons el programa de l’excursió anem i tornem al mateix dia o ens cal ser fora tot el cap de setmana.
 • Al punt de partida, normalment es preveu arribar-hi amb mitjans propis.
 • La majoria de nosaltres, després d’un bon esforç ens agrada recuperar les forces tot gaudint d’un bon àpat.
 •  
RISCOS GENERALS A LA MUNTANYA: Inclemències del temps,  plantes, animals, estat del ferm, caiguda pedres, falta aigua potable, autocar, ...
 
El participant declara que coneix els riscos generals de les activitats desenvolupades en el medi natural, que ha estat informat de tots els riscos d’aquesta activitat i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat.
 
CULTURA
 
Aquesta secció s’ha recuperat per aportar als socis una sèrie d’activitats relacionades amb el món de la cultura, com poden ser:
 
 • Sortides culturals a museus
 • Visites guiades
 • Espectacles (Teatre, Música, Festivals, etc...)
 • Cine Fòrum
 • Viatges amb tren
 • Concursos, etc...
 
ALTA MUNTANYA
 
Els socis que volem fer activitats dins el marc de l'alta muntanya ens trobem un cop al mes per compartir experiències, informació sobre alguna ruta o cim i buscar companys per noves sortides.
 
Dins les activitats d'aquesta secció incloem excursions d'alta muntanya tant a l'estiu com a l'hivern, esquí de muntanya, les travesses amb raquetes, canals de neu, etc.
 
 
A la muntanya es pot practicar l'únic esport no competitiu que existeix... i el que et dona més marge a la llibertat.
 
Ningú decideix per tu fins on s’ha d’arribar; no hi ha rival a vèncer; no hi ha lloc per al perdedor; no hi ha regles imposades.
 
És l'únic esport on l'àrbitre, el jugador i rival son la mateixa persona.
 
Només hi ha un gran espai en blanc cap a la llibertat.
 
Llibertat per decidir quin repte imposar-se; quines normes a seguir; quins companys per compartir.
 
Jugar per guanyar-se un mateix la llibertat d’haver decidit el seu propi camí.
 
Ester Sabadell
RISCOS GENERALS A LA MUNTANYA: Inclemències del temps, neu i gel,  plantes, animals, estat del ferm, caiguda pedres, falta aigua potable, autocar, ...
 
El participant declara que coneix els riscos generals de les activitats desenvolupades en el medi natural, que ha estat informat de tots els riscos d’aquesta activitat i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat.

Calendari 2020

 

PER DESCARREGAR EL CALENDARI CLIQUEU LA IMATGE

 

 

 

Entitats col·laboradores del CET