ÚLTIMES NOTÍCIES

 

Podeu descarregar les fotos i tracks de les excursions en el BLOG del Club. Aquí teniu una petita guia per consultar el blog del CET.

      


 

Alta Muntanya

Els socis que volem fer activitats dins el marc de l'alta muntanya ens trobem un cop al mes per compartir experiències, informació sobre alguna ruta o cim i buscar companys per noves sortides.
Dins les activitats d'aquesta secció incloem excursions d'alta muntanya tant a l'estiu com a l'hivern, les travesses amb raquetes, canals de neu, etc.
 
Per participar en les nostres activitats, es necessari disposar del carnet federatiu FEEC o alguna assegurança, sinó el tens el CET tramitarà un carnet federatiu  temporal pels dies que duri la sortida.
Seràs informat dels riscos específics de l’activitat que hauràs d’acceptar voluntàriament i comprometent-te a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat
 
RISCOS GENERALS A LA MUNTANYA: Inclemències del temps, neu i gel,  plantes, animals, estat del ferm, caiguda pedres, falta aigua potable, ...
El participant declara que coneix els riscos generals de les activitats desenvolupades en el medi natural, que ha estat informat de tots els riscos d’aquesta activitat i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat.

Per cada sortida, la trobada és al local del CET a les 20h el dimecres previ.

IMPORTANT: Els socis interessats en rebre informació sobre aquestes sortides i altres temes de la secció podeu enviar un correu electrònic a  cetaltamuntanya@gmail.com

Canal de Youtube

Calendari 2020

Puig d ́Òrria - Tossal del Pas delsLladres

Secció: 
Data activitat: 
Dissabte, 8 Febrer, 2020 - 00:00 a 23:45

Sortida de reciclatge de tècniques d’alta muntanya a Ulldeter

Secció: 
Data activitat: 
Dissabte, 18 Gener, 2020 - 00:00 a 23:45
Subscribe to RSS - Alta Muntanya

CALENDARI 2021

 

ACTIVITATS PREVISTES 2021

CLIQUEU EN EL CALENDARI D'ACTIVITATS PER DESCARREGAR-VOS UNA CÒPIA.

Entitats col·laboradores del CET